Personvernerklæring

Velkommen til nettsiden Skrivepraksis’ personvernside. Skrivepraksis, som drives av firmaet Marit Segbø (heretter omtalt som Skrivepraksis, “vi”, “oss”, “vår”), respekterer personvernet ditt og forplikter oss til å beskytte dine personlige data.

Siste oppdatering: 12. august 2022.

Introduksjon

Denne personvernerklæringen forteller deg hvordan Skrivepraksis samler inn og bruker dine personlige data når du eller datamaskinen besøker vårt nettsted www.skrivepraksis.no (“nettstedet”).

Den forteller deg også om dine personvernrettigheter. Det er viktig at du leser personvernreglene slik at du er klar over hvordan og hvorfor vi bruker dataene dine.

Vi vil ikke bruke eller dele informasjonen din med noen, bortsett fra de som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Ved å gå inn på www.skrivepraksis.no godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med vår personvernerklæring og samtykker til informasjonssamling og bruk av fremgangsmåter beskrevet i denne personvernerklæringen.

Nettstedet 

Vårt nettsted, www.skrivepraksis.no, gir informasjon, ressurser og produkter som er rettet mot enkeltpersoner og bedrifter som er interessert i Skrivepraksis’ arbeid.

Marit Segbø er ansvarlig for innsamling og håndtering av personopplysninger for dette nettstedet.

Hva slags informasjon vi samler inn og hvordan den håndteres

Når du registrerer deg gjennom et skjema, kjøper en tjeneste eller et produkt, bruker chatten vår eller besøker våre nettsteder, kan du bli bedt om å oppgi informasjon. Informasjon vi kan be om er: 

 • Navn
 • Adresse
 • E-post
 • Telefonnummer
 • Betalingshistorikk og transaksjonsdetaljer
 • Nettstedsbesøkshistorikk
 • Teknisk informasjon: URL-en du bruker for å få tilgang til våre nettsteder, din IP-adresse og brukeratferd, hva slags nettleser og programvare, språk.

Formålet med innsamling og behandling av personopplysninger

Informasjonen du gir blir brukt til følgende:

 • Å gi tilgang til våre gratis-tjenester og produkter
 • Kundeservice
 • Salgs- og markedsføringsaktiviteter, som for eksempel e-post
 • Statistikk og informasjon om brukeradferd med det formål å forbedre våre leveranser og øke kundetilfredsheten
 • Å gi en mer personlig opplevelse

Hvordan personopplysninger samles

Vi bruker ulike metoder for å samle inn data fra og om deg. Dette inkluderer personopplysninger du oppgir når du

 • registrerer deg for å motta vårt nyhetsbrev eller et gratis produkt som blir sendt til deg via e-post
 • gjør henvendelser eller ber om informasjon blir sendt til deg
 • oppretter en konto på nettstedet vårt
 • bestiller våre produkter eller tjenester
 • engasjerer deg med oss på sosiale medier
 • deltar i en konkurranse, forfremmelse eller undersøkelse
 • tar kontakt med vår kundeservice
 • legger inn kommentarer eller vurderinger om våre produkter av tjenesten

Samtykke

Ved å godta vår behandling av dine personopplysninger i samsvar med ovennevnte formål, godtar du følgende:

 • Vi behandler din personlige informasjon i samsvar med denne personvernerklæringen
 • Vi kan sende deg direkte markedsføring via e-post om våre gratis tjenester og betalte produkter
 • Vi kan kontakte deg via e-post eller telefon
 • Abonner på nyhetsbrev via e-post du har valgt å motta. Du kan si nei til flere e-poster ved å følge lenken nederst i e-postene våre, eller ved å kontakte oss direkte.

Hvordan informasjon lagres og varighet

Vi behandler og lagrer din personlige informasjon kun den tiden som trengs for å oppfylle formålet med innsamlingen av dataen din, deretter sletter vi informasjonen.

Personlig informasjon innhentes gjennom “opt-in-skjemaer” og kjøp på nettstedet vårt. Dataene lagres i våre kundesystemer Mailerlite, Thinkific, Kajabi og Stripe, som er anerkjente leverandører av online kundesystemer, både for lagring av kundedata og for markedsføring og levering av tjenester og produkter online. Samt gjennom vår bankforbindelse DNB og Vipps.

Personopplysninger som navn og e-post kan lastes opp til Skrivepraksis’ Facebook-side, med det formål å lede annonser om relevant gratis innhold og tilbud. Dette forutsetter at du har godtatt å være på e-postlisten til Skrivepraksis og motta regelmessige e-poster.

Hvis du har en aktiv dialog med oss, lagrer vi informasjonen din i 2 år fra siste kontakt, etter 2 år vil informasjonen din bli slettet. En aktiv dialog defineres som å ha samhandlet med oss ​​de siste to årene via telefon, ved å åpne eller svare på e-post, laste ned materiale på nettstedet eller registrere seg via et skjema.

Hvis du har samtykket i behandlingen av dine personlige data i forbindelse med din aksept av vanlige e-postmeldinger, vil vi fortsette å behandle dine personlige data til du avslutter abonnementet. Vi lagrer deretter din personlige informasjon i opptil 2 år før vi sletter informasjonen.

Registrering til e-postlister

På vårt nettsted bruker vi forskjellige opt-in-skjemaer der du kan registrere deg for gratis produkter som tips, inspirasjon, webinarer. Når du registrerer deg for dette, lagrer vi navn og e-postadresse. Du kan når som helst avslutte abonnementet, og informasjonen din blir slettet umiddelbart. 

Innkjøpte produkter fra Skrivepraksis

Når du kjøper et produkt fra oss, ber vi deg om å registrere navn, e-post og telefonnummer. Du vil motta informasjon og lenker relatert til produktet du har kjøpt via e-post. E-postadressen vil også være brukernavnet ditt for å logge på kurs du har kjøpt tilgang til.

Våre kursprodukter lagres i Thinkific og Kajabi. Kredittkortinformasjon lagres ikke hos Skrivepraksis. Alle kjøp gjøres via betalingsplattformene Vipps/DNB, Stripe Payments eller PayPal.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å samle inn informasjon for å forbedre tjenestene våre til deg og for å forbedre brukeropplevelsen din. Hvis du besøker påloggingssiden vår, oppretter vi en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlig informasjon og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger på, opprettes informasjonskapsler for å lagre påloggingsinformasjonen og valgene du har gjort med hensyn til hvordan innholdet skal vises. Informasjonskapsler med påloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsalternativer varer i ett år. Hvis du merker av for “Husk meg”, blir påloggingsinformasjonen din lagret i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn informasjon om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør gjennom dette innebygde innholdet. Dette inkluderer også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler informasjonen din med

Vi deler ikke din personlige informasjon med en tredjepart, med unntak av de ovennevnte underleverandørene, som kan utføre håndtering av personopplysninger på vegne av Skrivepraksis. Alle tredjeparter som mottar personopplysninger fra oss, er forpliktet til å overholde gjeldende lovgivning og standarder for behandling av personopplysninger.

Hvor lenge vi oppbevarer informasjonen din

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres også personlig informasjon som de gir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan når som helst se, redigere og slette sin egen personlige informasjon (unntatt brukernavn). Nettstedsadministratorene kan også se og redigere denne informasjonen.

Dine rettigheter angående informasjon vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om en eksportfil som inneholder den personlige informasjonen vi har om deg. Dette inkluderer alle data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter all personlig informasjon vi har om deg. Dette inkluderer ikke informasjon vi er nødt til å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. Hvis du har kjøpt et produkt som er levert gjennom Kajabi, kan du se alle dataene som er lagret på “Min konto”, der du kan endre type medlemskap, slette kredittkortinformasjon eller avslutte kundeforholdet til oss.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål angående personvern som er nevnt på denne siden, kan du kontakte oss på hei@skrivepraksis.no.