Meny

Trenger du en skrivecoach?

Står du fast i skrivingen?

Skriving går veldig lett i perioder og tilsvarende tungt i andre.

Når vi skal produsere en eller annen form for tekst, har usikkerheten lett for å slå luften ut av oss. Om ikke det er riktig så voldsomt, kan usikkerheten ligge der og gnage, og skape trøbbel for både produktiviteten og kvaliteten. Det er ikke uvanlig å føle at man har kjørt seg fast i et spor som man ikke kommer ut av. Opplever du det slik, kan en skrivecoach være akkurat det du trenger.

Som skrivecoach hjelper jeg deg med å sette ord på ideene og drive skriveprosjektet ditt framover. Jeg hjelper deg med å finne den proppen som hemmer skriveflyt, og til å skape tekster med leseflyt. Jeg setter min ære i å forstå hvor du er i skriveprosessen, og hva du har mest bruk for. Hvis det er en støttende skrivecoach som motiverer og rådgir du trenger, er jeg det. Hvis det er en mer krevende sparringspartner som setter deadlines, gir konstruktiv kritikk og presise forslag til endringer, er jeg det. Målet med skrivecoaching vil være at du oppnår det målet du har satt deg.

Behovet for en sparringspartner varierer, noen trenger mye støtte jevnlig, mens andre trenger en og annen time med uregelmessige mellomrom. Jeg hjelper deg på den måten som gagner deg best.