Trenger (skrive)tankene dine litt luft?

Skriveprosessen er ofte en kronglete sti å ferdes langs.

Å tenke høyt sammen med andre, kan gjør denne ferden litt lettere. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den gode (skrive)praten

En skriveprat kan være som en vitamininnsprøytning i en tidvis ensom og energitappende prosess – en prat om skriverelaterte problemstillinger kan bidra til å holde entusiasmen oppe slik at det blir lettere å ferdigstille prosjektet. 

Når du lufter tankene du har, både de som har direkte med det du skriver å gjøre og de som er mer perifere, kan du frigjøre ideer som ligger fastlåst, lokke fram argumenter som ligger gjemt – du kan rett og slett lettere få tilgang til det som kan synes vanskelig å få tilgang på. Det som kanskje hindrer deg i å drive skriveprosjektet ditt framover. 

Formålet med skrivepraten er å løse opp knuter som har innvirkning på prosessen og å forløse tanker som hindrer framgang i prosjektet. 

Ta en skriveprat med meg

Jeg hjelper deg med å klarne tankene og skape flyt i skrivelivet.

Marit Segbø

Velg den pratepakken som passer deg best

Erfaringsmessig trengs det mer enn en times prat når du er i en skriveprosess. Men det trenger ikke å være uhorvelig mange timer heller. Jeg har derfor valgt å bunte det sammen i tre pakker, slik at du kan velge den pratepakken som passer deg best, der du er nå. 

Timene (eller minuttene) samles opp i en slags samtalepool, og du kan velge selv hvor mye du trenger av tankelufting når, noe som kan endre seg i takt med prosessen. Brukt samtaletid trekkes fra samtalepoolen din. Noen ganger trenger du kanskje kortere tid for å frigjøre det som skal frigjøres, mens andre ganger trenger du lenger tid. Dette avtaler vi fra gang til gang. Minstetid er 30 minutter.

3 timer (180 minutter)

Kr 2.340

5 timer (300 minutter)

Kr 3600

10 timer (600 minutter)

Kr 6.900